Venstrelagene enige om skjenkepolitikken

Venstrelagene i Randaberg, Sandnes, Sola og Stavanger er enige om at skjenkepolitikken må samordnes. Det ble klart på i samordningsmøte mellom Venstrelagene mandag kveld.
Venstrelagene er også enige om at det skal være lik salgstid i butikkene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


De fire kommunene er opptatt av at maksimal skjenketid settes til 01.30. Randaberg, Sola og Sandnes Venstre er godt fornøyd med at Venstre i Stavanger har bidratt til et bredest mulig forlik. Kun spesielle nattklubber vil ha anledning til lengre skjenketid enn 01.30.

– Det er et viktig signal Stavanger har gitt i dag, sier Venstres Thor Geir Harestad. – At Stavanger nå går i en mer restriktiv retning vil ha betydning også for oss i Randaberg. Stavangers løsning innebærer at vi får 18 åringene tidligere hjem fra byen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**