Venstreskolen trinn 2

Helgen 1. og 2. mars ble det arrangert Venstreskolen trinn 2 i Porsgrunn. Dette er et skoleringsopplegg tilrettelagt for Agderfylkene, Vestfold og Telemark. Fylkene kan sende fem deltakere hver som har gjennomført Venstreskolen trinn 1.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Venstreskolen 2, Telemark
Venstreskolen 2, Telemark

Her er deltakerne i full konsentrasjon på skolens første dag, mens Lars-Henrik Michelsen er læreren. Denne første dagen gikk i hovedsak med til Venstres Stortingsvalgprogram, folkevalgtrollen og presse og mediaarbeid.

Venstreskolen 2, Telemark

Den andre dagen forstetter bl.a med webopplæring, tale- og debatteknikk og freføring av innlegg fra talerstol. Last ned programmet for helgens forelesninger HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**