Venstre sier NEI til boplikt ved arv

Venstre var først ute med og ta avstand fra en eventuell innføring av boplikt, ved arv på Tjøme.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Boplikt på arv ?

Foto: R.Jonassen

I et helsides oppslag i Tønsbergs Blad, tar Venstres Monica Hofer klart avstand fra regjeringens forslag. Hun utaler at vi fort kan bli historieløse hvis en slik regel ville blitt vedtatt i kommunen. Det å ikke kunne velge eget bosted hvis man arver vil ikke Venstre kunne stille seg bak.

I en oppfølger konstanterer TB at et slikt forslag ikke ville hatt flertall i Tjøme kommune ved en avstemming i dag. Alle partier på Tjøme var klare på dette med unntak av Arbeiderpartiet som ikke ville mene noe før de fikk innsyn i regjeringens forslg.

Roar Jonassen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**