Gledelig med Enger som ny jernbanedirektør

Det er gledelig at Samferdselsminister Liv Signe Navarsete har ansatt Elisabeth Enger som ny jernbanedirektør. Enger har markert seg som en dyktig leder i stillingen som rådmann i Bærum Kommune, uttaler Borhild Tenden (V), nestleder i Stortingets transport- og kommunkasjonskomite.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Borgild Tenden mener Samferdselsministeren har gjort et godt valg av ny jernbanedirektør. - En gledelig nyhet, uttaler Hun.

Borgild Tenden mener Samferdselsministeren har gjort et godt valg av ny jernbanedirektør. – En gledelig nyhet, uttaler Hun.
Foto: Microsoft

– Elisabeth Enger går til en jobb med betydelige utfordringer. Jeg har store forventninger til henne og jeg håper hun vil bidra til å styrke tilliten til jernbanen som en miljøvennlig og effektiv transportform. Det er viktig for alle de som er avhengig av et godt jernbanetilbud og det klimaarbeidet vi må ta fatt på fremover, påpeker Tenden.

Hun viser blant annet til de mange problemene på jernbanen i Oslo-området.

Borghild Tenden har fremmet et forslag om en handlingsplan for en mer moderne og velholdt jernbane i Oslo-området. Forslaget ligger til behandling i Stortinget.

Se forslaget her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**