Satser ikke på Tinget

Varaordfører i Sigdal og fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) sier nei til å stå på de en av de fremste plassene på Venstres stortingsliste.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Valgbilde

Foto: Knut Arne Jenssen

Runolv Stegane (V) som i fjor høst ble valgt til varaordfører i Sigdal og fylkesvaraordfører i Buskerud for fire år, har bestemt seg for at han ikke vil kjempe for en topp-plass Venstres stortingsliste.

– Jeg vil prioritere arbeidet for Sigdal kommune og fylkeskommunen. Det forplikter å bli valgt som nest øverste leder både lokalt og i fylket. Da vil det, etter min vurdering, være et dårlig signal å hoppe av etter kort tid for å satse på stortingsplass, sier Runolv Stegane.

Nominasjonsmøte i Buskerud Venstre holdes i Sigdal 6. desember.

Oppslag på Buskerud fylkeskommunes nettside

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**