Sollied bør på tinget!

Roar Sollied og Troms Venstre bør definitivt på tinget mener Jonas Stein Eilertsen. — Roar er en meget god politiker som vil bidra til å løfte både Tromsbenken og Venstres stortingsgruppe, sier Eilertsen, som er nominert som andrekandidat på Troms Venstres stortingsvalgliste.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Roar Sollied plakat 07

Foto: D Stefanussen

Roar Sollied er innstilt av nominasjonsnemda som Troms Venstres stortingskandidat ved neste høst valg. Jonas Stein Eilertsen er innstilt som andrekandidat.

– Jeg ønsker ikke å utfordre Roar om førsteplassen. Han er en meget god kandidat og det er ubetydelig politisk forskjell mellom oss. Han er en politiker med stort skole- og miljøengasjement.

Tromsø Venstre ønsket Eilertsen på førsteplass, men han er ikke skuffet over at det nå blir andreplass.

– Jeg er overhode ikke skuffet. Jeg er fortsatt bare 24 år og det er en stor tillitserklæring å stå så høyt oppe på en stortingsvalgliste. Spesielt når Roar Sollied er førstekandidat. Han vil være en meget god stortingsmann og jeg gleder meg til å jobbe dag og natt for å sikre hans kandidatur, fortsetter Eilertsen.

Troms Venstre har mål om å bli representert på Stortinget for første gang siden 1973.

– Det er på tide at det kommer en liberaler fra Troms på tinget. Det trengs politikere som tar klimaendringene på alvor, som prioriterer forskning og kvalitet i utdanningen og ikke minst tørr å modernisere offentlig sektor. Roar Sollied er en slik politiker, avslutter Eilertsen.

For mer kommentarer:
Jonas Stein Eilertsen, 480 645 83
Roar Sollied, 906 123 24

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**