Løwer Gurholt toppkandidat i Telemark

Tonje Løwer Gurholt ble i kveld valgt enstemmig som toppkandidat for Telemark Venstre. – Ikke siden Hallvard Eika satt på Stortinget fra 1969-1977 har Telemark hatt en liberal stemme på Stortinget. Det har vi som mål å gjøre noe med i 2009, sier Løwer Gurholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Tonje Løwer Gurholt

Tonje Løwer Gurholt
Foto: Frode Fjeldstad

Løwer Gurholt er bosatt og folkevalgt i Siljan, der hun bl.a. sitter i formannskapet. Ved valget i 2007 var hun felles borgelig ordførerkandidat for H, Krf og Venstre. Hun er også vara til Venstres sentralstyre.

Miljø og kunnskap
– Telemark i by og bygd trenger sterkere satsing på miljø og kunnskap for framtidas næringsutvikling. Det er det som gir arbeidsplasser og sikrer velferden i våre kommuner, noe jeg vil legge sterk vekt på fram mot høstens valg, sier Løwer Gurholt.

Mer informasjon
Du finner mer informasjon om Tonje L. Gurholt på hennes hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**