Larsen renominert i Vest-Agder

Sittende stortingsrepresentant og Venstres medlem i utenrikskomiteen, Anne Margrethe Larsen, fikk i går tillit som Venstres toppkandidat i Vest-Agder til valget i 2009. – Jeg er lettet og glad. Det er en tillitserklæring til meg og det varmer, sier hun til Avisen Agder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Anne Margrethe Larsen vant nominasjonkampen i Vest-Agder.

Anne Margrethe Larsen vant nominasjonkampen i Vest-Agder.
Foto: Rune Kongsro

– Det blir en tøff valgkamp. Da jeg ble valgt for fire år siden, var det fordi jeg var opptatt av miljø og sykehusdrift. Vi skal jobbe for at Vest-Agder skal bli det fornybare fylket i landet, sa Anne Margrethe Larsen på nominasjonsmøtet i følge Avisen Agder. – Vi er alle oppdagelsesreisende i våre liv, sa Fritjof Nansen. Jeg er stadig oppdagelsesreisende i mitt liv. Jeg inviterer dere til å være med på laget for Venstre i den kommende valgkampen.

Første siden Røiseland
Sentralstyremedlem Eva Kvelland utfordret Larsen på topplassen, en votering Larsen vant med 25 mot 16 stemmer. – Anne Margrethe har jobbet for Venstre siden 1985. I 2005 ble hun valgt til stortingsrepresentant. Hun har jobbet for Venstre både i gode og dårlige tider. Nå må vi vise henne tillit til en ny periode, sa Marianne Nuland Andersen fra Flekkefjord i sitt innlegg.

Anne Margrethe Larsen sitter i dag på Vest-Agders utjevningsmandat. Sist Venstre var representert i dette fylket var da Bent Røiseland satt på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**