Ja takk eller nei takk?

Så er tiden inne for nok en gang å ergre seg over at telefonkatalogen «Ditt distrikt» flyter gatelangs i Bergen sentrum. Tidligere i år var det den ordinære telefonkatalogen som ble liggende på trappen utenfor mange av leiegårdene i byen vår og som fylte postkassene rundt omkring i bydelene, skriver Hans-Carl Tveit i Byavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


For ikke å snakke om all den reklamen som postbudene daglig bærer rundt til Bergens hustander og som går rett i bosset, eller forhåpentligvis til resirkulering. Diskusjonen om det som av mange oppleves som tungvinte resirkuleringsordninger fra BIR sin side, spesielt i sentrum skal jeg la ligge i denne omgangen. Budskapet mitt denne uken er å få utløp for forargelsen om all pairbasert reklame og alle kataloger vi blir pådyttet uten å ha bedt om det, samtidig som jeg vi slå et slag for Naturvernforbundets iherdige arbeid med å innføre en ordning hvor de som faktisk ønsker alle disse trykksakene og katalogene hjem til seg sier JA TAKK! For det er da mye hyggeligere å kunne si ja enn å måtte si nei hele tiden. Det er jeg sikker på at Byavisen lesere er enig i.

Les resten av innlegget i Byavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**