Nye Harestad skole

Venstre sammen med Frp og Høyre ønsket opprettelse av byggekomite snarest og Nye Harestad skole klar fra 2012 – og vurdere tomteområdet øst for skolen. Flertallet Ap, KrF og Sp i kommunestyret 11.12.08 ville se mer på saken og lage en “mulighetsstudie”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Venstre gikk til valgt på Nye Harestad skole (nytt bygg uten vilkår) og står på det. Det gjorde også Frp, Høyre og KrF. Flertallet på siste kommunestyremøte (Ap, KrF og Sp) tar etter vår mening ikke nok hensyn til hva skolen selv mener: manko på grupperom fra neste skoleår og manko på 1500 kvadratmeter areal innen 2012 (samlet manko på minimum 45 mill) + manko på vedlikehold og renovering.
Goa skole fortsetter med ytterligere renovering for 25 mill i 2009 og tilsvarende for Gørdem skole 50 mill i 2010.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**