Den beste julegaven vi kunne få!

Dagens måling i BA på 6,9% hadde sikret Venstre 5 mandater i bystyret. – Dette er en kjempefin julegave. Dette gir inspirasjon til å stå på videre, sier Hans-Carl Tveit Venstres gruppeleder i bystyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Hans-Carl Tveit

– Det er ekstra gledelig at vi er størst i sentrum. Dette viser nok en gang at det var klokt av oss å stå utenfor det mørkeblåe byrådet, smiler Tveit. – Vi har vunnet på å stå på for de tradisjonelle Venstresakene miljø og skole. KrF straffes for å ikke følge skoleplanen ved å legge ned skoler etter innfallsmetoden. Sp har forlovet seg med de rødgrønne, og dette gir oss rom til å være Bergens ubestritte sentrumsparti, fortsetter gruppelederen.

– At FrP går kraftig tilbake tar jeg som et signal på at Bergenserne ikke vil ha et poppulistisk parti på ytterste høyrefløy i byrådsposisjon, fortsetter Tveit. – Nå er det bare å stå på og jobbe hardt frem mot stortingsvalget og lokalvalget om tre år. Vi skal etablere oss som det største partiet i sentrum og vi skal tilbake i posisjon, fpr denne byen skriker etter vår dagsorden, avslutter Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**