Program presenteres kl 14:00

14. desember kl 14.00 presenterer programkomiteens leder, Ola Elvestuen, og partileder og medlem av programkomiteen, Lars Sponheim, komiteens 2. utkast. Utkastet skal nå behandles av Landsstyret. Endelig program vedtas på Landsmøtet i april 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Komiteen har siden april i år jobbet med å lage et program som klart beskriver hva Venstre vil i neste stortingsperiode.

Mer informasjon fra kl. 14:00.

Komiteen har mottatt en rekke innspill til arbeidet fra medlemmer, lokallag, fylkeslag, tillitsvalgte, organisasjoner og enkeltpersoner. Etter at førsteutkastet ble presentert 3. september har vi mottatt over 1200 konkrete endringsforslag, over 100 sider med generelle kommentarer og mer enn 300 epost. Vi takker alle for disse bidragene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**