Siste hilsen til Håkon M

Venstreveteranen og samfunnsmennesket Håkon Magnus Pettersen er gått bort. Mange er takknemlig for den innsatsen han gjorde i sitt liv.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Vi har med stor sorg mottatt melding om at Håkon M er død. Hans bortgang vil merkes. Vi tenker i dag først og fremst på hans familie, og så er det utallige mennesker i dette landet som betrakter Håkon som en av sine nærmeste. I Venstre er han et ruvende navn.

Håkon M arbeidet utrettelig for Venstre, og var alltid optimistisk. I Troms kunne vi lese hans innlegg i våre lokalaviser og møte han på valgstand i Harstad. Noen av oss hadde gleden av å møte han på Landsmøtene, der han jevnt var på plass for Nordland, for landsdelen og sosialliberal politikk i dette landet.

Vi lyser fred over Håkons minne!

Roar Sollied, fylkesleder i Troms Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**