Julehilsen til medlemmer og andre sympatisører

Nå går vi inn i en julehøytid hvor vi politikere kan senke skuldrene og ta et hvileskjær. Det har vært en meget hektisk avslutning på året for mange folkevalgte, spesielt med tanke på budsjettbehandling.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

juletre

Budsjettprioriteringer som har gitt de folkevalgte store utfordringer i forhold til hva man mener er best for kommunen sett i forhold til det politiske programmet man har gått til valg på. Så får vi håpe at finanskrisen ikke gjør det nødvendig å revidere budsjettet som ble vedtatt i desember allerede i januar.

Neste år er det nok et hektisk år som står foran oss, men da også med et mer rikspolitisk fortegn. Det er stortingsvalg, og Telemark skal velge sine seks representanter til Telemarksbenken. Svært få av kandidatene kan på forhånd si de står på en sikker plass. Det er et bra tegn for demokratiet. Det gjør velgerne til sjefen!

Jeg vil med dette ønske styret, alle medlemmer og andre sympatisører en riktig god Venstre jul. Og det betyr en juleferie med personlig frihet, men med ansvar for hverandre og fellesskapet.

God Jul og godt nytt år !

Tonje Løwer Gurholt
Leder og stortingskandidat for Telemark Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**