Nordland Venstre vinner

På helgas sentralsamling vant Nordland Venstre to av tre konkurranser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


På Gardermoen var det helgen 10-11.januar rikspolitisk nettverk samling med toppkandidater og valgkampkoordinatorer fra alle fylkene. Fra Nordland stilte Berit Woie Berg, Arne I. Mikalsen, Hanne Nora Berg og Terje Cruickshank.

På lørdag var det hinderløype konkurranse med forskjellige utfordringer hvor Nordland og Troms sammen gikk av med seieren.

På søndag var oppsummering av mediekonkurransen, og her var Nordland både best på nettpublisering og Hanne Nora Nilssen fra Alstahaug gikk av med seieren for beste medieoppslag og sikret på denne måten en pengegevinst til fylkeslaget. Enste konkurransen Nordland måtte seg slått på var antall medieoppslag hvor Aust-Agder gikk av med seieren.

Nordland Venstre er med dette godt i gang med den lange valgkampen og har nå en av de beste valgkamporganisasjonene så langt av fylkeslagene.

Vi gratulere og takker deltakerne for en god innsats.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**