Kvassheim til Midt-Troms 19. jan

Leder av miljøkomiteen Gunnar Kvassheim kommer på befaring og på felles årsmøte for Tranøy V og Lenvik V på Finnsnes hotell den 19. jan. Stortingskandidat Roar Sollied kommer også. Medlemmer og sympatisører fra hele regionen er velkommen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Samtidig som det innkalles til årsmøte i Lenvik og Tranøy Venstrelag den 19. januar kl. 1900 på Finnsnes Hotell, ønsker lokallagene alle andre i området velkommen til å snakke om miljø, energi, stortingssaker og stortingsprograminnspill.

Gjester:

Gunnar Kvassheim

Foto: Frode Fjeldstad

Stortingsrepresentant og leder av Miljøkomiteen Gunnar Kvassheim.

Roar Sollied

Foto: Frode Fjeldstad

Fylkesleder, sentralstyremedlem og stortingskandidat Roar Sollied

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**