Arrangerer dialogmøte om og med minoritetsungdom

Venstres stortingskandidat Abid Q. Raja arrangerer dialogmøte førstkommende søndag. Temaet er “Hvordan unngå voldelige demonstrasjoner?”. — Det er viktig for samfunnet å finne måter å omdanne ungdommens sinnet til engasjement, og ikke la det få vokse i stillhet, sier Raja.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Abid Q. Raja

Foto: Kjartan Almenning

På det åpne møtet i Litteraturhuset søndag kl. 1400, stiller ledelsen i Amnesty, Folkehjelp, Islamsk Råd, Det Islamske forbund, Antirasistisk-senter, Oslopolitiet, konfliktrådet og redaktørene i aftenposten og dagbladet.

Les også Rajas Signert-innlegg i Aftenposten, der han redegjør for målsettingen med dialogmøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**