Venstres tre konkurranser

Venstre sentralt arrangerer tre ulike konkurranser. Så er du kreativ innenfor film, design eller musikk, bør du absolutt lese mer om dette. Vinnerbidragene vil bli brukt av Venstre i valgkampen, og i tillegg vil vinnerne få en premie på kr. 10.000,-

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

filmkonkurranse 2009

Venstres filmkonkurranse 2009
Går du med en filmskaper i magen? Er du samfunnsengasjert? I så fall bør du bli med i Venstres filmkonkurranse 2009. Lag en film om menneskeskapte klimaendringer, utfordringer i skolen eller rusavhengighet og vinn 10.000 kroner! Gå inn på www.venstre.no/filmkonkurranse for konkurranseregler og mer informasjon.

Musikk-konkurranse

Venstres musikkonkurranse 2009
Liker du å komponere musikk? Er du også samfunnsengasjert? I så fall bør du bli med i Venstres musikkonkurranse 2009. Konkurransen går ut på å lage en kort melodi som Venstre kan bruke på internett/radio/mobil i forbindelse med høstens valgkamp. Vinneren får 10.000 kroner. Gå inn på www.venstre.no/musikkonkurranse for konkurranseregler og mer informasjon.

Designkonkurransen 2009

Venstres designkonkurranse 2009
Er du kreativ, samfunnsengasjert og klar for en utfordring?I så fall bør du bli med i Venstres designkonkurranse 2009. Konkurransen går ut på å lage ett eller flere t-skjortemotiv som Venstre kan ta i bruk i valgkampen. Den som lager den beste t-skjorten vinner 10.000 kroner! Gå inn på www.venstre.no/designkonkurranse for konkurranseregler og mer informasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**