Husk gruppemøte mandag!

Neste uke er det klart for nytt bystyremøte, og bystyregruppa inviterer som vanlig alle medlemmer til åpent gruppemøte mandag klokka 18.00 på Rådhuset.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Denne gangen er det to store saker som skal opp, den første er behandling av miljøpakke. Rådmannen har kommet med et forslag hvor bompengefinansiering er en sentral del av finansieringen, og den avgjørelsen vi lander på her vil ha stor betydning for utviklingen av samferdselssektoren i Trondheim i årene framover.

Den andre store saken er spørsmålet om nedleggelse av skoler. Venstre er klar på å ikke legge ned skoler nå. Vi tenker på å legge fram et forslag som freder skolene i flere år fremover, altså lengre enn innstillingen fra oppvekstkomiteen. Vi håper alle som har innspill i denne og andre saker kommer på møtet og deler disse med oss.

Ellers så finner dere alle saker her: http://www.trondheim.kommune.no/bystyret/

Vel møtt i Rådhuset, Møterom D i 4.etg. på mandag klokken 18.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**