Positivt samferdselsløft i krisepakken

Venstres Borghild Tenden er positiv til hovedlinjene i samferdselssatsingen i regjeringens forslag til krisepakke. – Regjeringen har åpenbart studert Venstres alternative budsjett. De forslagene Venstre fremmet for bare måneder siden og som det ikke var mulig for regjeringen å bli med på, er nå en del av pakken, uttaler Tenden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Hun viser spesielt til at regjeringen i sitt forslag har prioritert økt satsing på jernbane og trafikksikkerhetstiltak.

– Jeg er spesielt positivt overrasket over at regjeringen har foreslått økt satsing på gang- og sykkelveger, økt innsats på flere viktige jernbaneprosjekter og mer til drift av jernbanen. Forslaget er et gjennomslag for mange av de sakene Venstre har vært opptatt av, påpeker hun

– Under denne regjeringen har vi sett at pengebruken har økt mens resultatene samtidig har blitt svakere. Jeg har nå forventninger til at regjeringen sørger for at vi i løpet av året kan se en betydelig nedgang i trafikkulykkene og at togene igjen kommer og går i henhold til rutetabellen, avslutter Tenden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**