Konkurransar – vinn 10.000 kr

Venstre sentralt har lansert tre konkurransar for kreative og samfunnsengasjerte menneske: Design, film og musikk. Premiane til vinnarane er pålydande 10.000 kroner!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

filmkonkurranse 2009

Foto: NN

Filmkonkurranse 2009
Går du med ein filmskapar i magen? Er du samfunnsengasjert? Då bør du bli med i Venstre sin filmkonkurranse 2009. Lag ein film om menneskeskapte klimaendringar, utfordringar i skulen eller rusavhengigheit og vinn 10.000 kroner! Gå inn på www.venstre.no/filmkonkurranse for konkurransereglar og meir informasjon.

Musikk-konkurranse

Foto: NN

Musikkonkurranse 2009
Likar du å komponere musikk? Er du samfunnsengasjert også? Bli då med i Venstre sin musikkonkurranse 2009. Konkurransen går ut på å lage ein kort melodi som Venstre kan bruke på internett/radio/mobil i samband med haustens valkamp. Vinnaren får 10.000 kroner. Gå inn på www.venstre.no/musikkonkurranse for konkurransereglar og mer informasjon.

Designkonkurransen 2009

Foto: NN

Designkonkurranse 2009
Er du kreativ, samfunnsengasjert og klar for ei utfordring? I så fall bør du bli med i Venstre sin designkonkurranse 2009. Konkurransen går ut på å lage eitt eller fleire t-skjortemotiv som Venstre kan ta i bruk i valkampen. Den som lager den beste t-skjorta vinn 10.000 kroner! Gå inn på www.venstre.no/designkonkurranse for konkurransereglar og meir informasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**