Årsmøte i Skedsmo Venstre

Skedsmo Venstre avholder i kveld årsmøte på Rådhuset i Lillestrøm. Møtet finner sted på Venstres kontor og begynner kl. 19.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Årsmøtet blir første opptakt i det spennende valgkampåret som står foran oss. Målet er å doble Venstres representasjon fra Akershus, slik at både Borghild Tenden og Abid Raja får møte på Stortinget fra høsten av.

12. desember la Venstres programkomité frem sitt endelige utkast til nytt stortingsvalgprogram. Det kan lastes ned her. Det vil bli debatt og mulighet til å fremme endringsforslag.

2008 var Venstres første hele år i posisjon og gruppeleder Boye Bjerkholt vil legge frem politisk regnskap så langt i perioden. Deretter skal det vedtas hovedprioriteringer for året som kommer, og vi skal også velge nytt styre og delegater til Akershus Venstres årsmøte, som finner sted 28. februar til 1. mars på Vettre hotell i Asker.

Vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme. Nye medlemmer er spesielt invitert da dette er en flott anledning til å bli kjent med partiet og politikken.

Det vil bli lettere servering.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**