May Valle fra Venstre blir ny fylkesråd i Nordland

I dag går May Valle inn i fylkesrådet og skal ha ansvar for samferdselssektoren. Det er en krevende og tøff sektor i et fylke der øyer, fjorder, fjell og lange avstander gjør at forventninger og krav er store fra både innbyggere, næringsliv, turister og transportnæringer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

May Valle

Foto: May Valle

Nordland Venstre gratulerer May Valle med vervet og ønsker henne lykke til i en krevende gjerning. Det blir en spennende utfordring også for Nordland Venstre, både å dele ansvaret for fylkespolitikken og være en god støttespiller for samferdselsråden i hennes nye jobb.

Les mer på NRK/Nordland

Bjørg Helene Jenssen

Foto: Terje Cruickshank

Bjørg over tar for May Valle som går over i rådsposten for samferdsel. Bjørg Helene Jenssen har tidligere vært leder av lokallaget i Bodø og sitter sin første periode på fylkestinget. Hun er entreperør og driver egen utviklet bedrift innen kommunikasjon og ledelse.

Nordland Venstre ønsker Bjørg lykke til i sitt nye verv og vet hun vil gjøre en god jobb for Venstre.

Venstre i sentrum
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**