Årsmøte for Vestfold Venstre ble avholdt i Tønsberg 6-7 februar

To delegater og fylkes sekretæren stilte fra Tjøme Venstre på helgens årsmøte

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Årsmøtet ble holdt med flotte rammer og god forpleining i Tønsberg denne helgen.
Arrangementet ble gitt en ramme av tett snøvær, noe som på ingen måte influerte på planen om en appell på torvet.

Abid Raja Tønsberg torv febr 09

Foto: R.Jonassen

Temeraturen var en større utfordring for Abid Raja en det å formidle sitt budskap. Abid talte som en mitraljøse til de fremmøtte. Budskapene kom i et rasende tempo og var klart formulert fra en politiker med et brennende engasjemang. De fremmøtte fikk full uttelling fra en politikker i topp form. Det var et friskt vintervær som møtte en noe tynnkledd hovedtaler i Tønsberg denne dagen.

Kåre nærbilde febr 09

Foto: R.Jonassen

Kåre Pettersen vår egen førstekandidat til stortinget, var ikke snauere i sin appell på torvet. Det var en motivert og talefør førstekandidat som hadde et klart buskap til de fremmøtte. Dette omhandlet blant annet integrering i vestfold. Målet for den kommende valgkampen er å nå en oppslutning på 9% på landsbasis.

Monica, skeptisk

Foto: R.Jonassen

I en debatt vedrørende grendeskoler, mellom blant annet Monica Hofer Augheim og Hilmar Flatabø. Ble det friskt utvekslet tildels svært motstridene meninger om disse skolenes fordeler og ulemper. Monica var krystallklar på at disse hadde livets rett, i fremtidens skoleverk.

Tønsberg torv appel ved Abid Raja febr 09

Foto: R.Jonassen

Her ser vi de fremmøtte på Tønsberg torv under appellen til Abid Raja

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**