Salangen Venstrelag

Salangen Venstrelag hadde siste årsmøte i desember 1983, viser protokollen som fylkesleder har fått tilsendt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Da var Karl Utstøl leder og hadde med seg Bjørn Ruud, Asle Martinsen og Harald Steinholt i styret. Fylkesleder Asbjørn Hessen var til stede og hilste spesielt til veteranene Johan Reingjerdskog og Sigvald Liljedal. Det siste styremøtet ser ut til å ha blitt holdt 17. mars 1984.

Laget ble restiftet etter krigen 6. des 1949 med bonde Johan Reingjerdskog som leder. I 1951 stilte de liste under navnet Venstres valgliste Bøndenes og fiskernes liste med Magnar Olsen, Elverum på topp. Deretter fulgte Johan svendsen; Sverre Elvevoll; Ester Andreassen; Johan Reingjerdskog og ikke ukjente jordmor Anna Chruickshank + 14 til.

I 1955, med samme listetittel, toppet John Øvervatn lista foran Johan Svendsen og Magnus Løkse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**