Venstre vil ha fart i fiskeflåten

— Fiskefartøyer er i en spesiell stilling når det gjelder verdiforringelse. Skal vi ha en konkurransedyktig og moderne fiskeflåte, kan det ikke gå fire nye år uten at det bygges nye fiskebåter, sier stortingskandidat for Venstre i Hordaland, Lars-Henrik Paarup Michelsen, til NA24.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Lars-Henrik Paarup Michelsen

De siste fire årene er det omtrent ikke skrevet en eneste kontrakt for bygging av nye fiskefartøy i Norge. Nå foreslår Venstre å øke avskrivningssatsene for fiskefartøy for få fart på fornyelsen av den norske fiskeflåten, skriver nettavisen.

Les saken her

Venstre foreslår også andre tiltak for fiskerinæringen:
Økte tapsavsetning for garantier via Innovasjon Norge for fiskerinæringen (125 mill).
Økt føringstilskudd (10 mill).
Økt tilskudd til markedsføring av norsk sjømat i utlandet (25 mill).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**