Skarp kritikk av Byrådet

Venstre kom med skarp kritikk av Byrådet under dagens bystyremøte. Anders Skoglund mener KrF nå har flyttet seg til høyre for Høyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Danmarksplass

Debatten dreide seg om Bydrift Bergen. Skoglunds poeng var at mislykkede KF-er i Oslo er lagt inn igjen i kommunen som underetater av Høyre, i følge BA. — Vi har et klart ansvar for at kommunale oppgaver blir utført. Det er et demokratisk problem at vårt tilsyn med tekniske tjenester forsvinner, sier han i avisen.

Også Høyre fikk så hatten passet av Skoglund. — Byrådet innfører med dette ren thatcherisme i Bergen. I Oslo har Høyre-byrådet gått motsatt vei og gjort kommunale foretak til etater igjen, sa Skoglund, i følge BT.

Les sakene i Bergensavisen og Bergens Tidende

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**