NAV er på villspor

NAV-Finnmark er på villspor når de vil redusere antall attføringsplasser i Kjøllefjord og Vardø sier leder i Finnmark Venstre, Terje Soløy. Det er rett og slett en lite klok avgjørelse å ta tilbudet fra dem som faktisk trenger det mest. Vekstbedriftene i Finnmark gjør en fantastisk jobb for dem som trenger denne muligheten, og da blir det totalt feil å redusere dette tilbudet, mener venstrelederen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


– Regjeringens målsetting er at det ikke skal reduseres i attføringsplasser, verken i Finnmark eller andre steder, og har lovet at det ikke skal skje. At ledelsen i NAV-Finnmark på denne måten går i mot det som er bestemt på regjeringshold er meget merkelig sier en meget forundret Terje Soløy.
– Vi kan ikke akseptere at dette tilbudet reduseres ytterligere, og ber om at ledelsen i NAV-Finnmark snarest går tilbake på sin avgjørelse. Lederen i Finnmark Venstre forventer at antall attføringsplasser i det minste opprettholdes på dagens nivå.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**