Markering av 8. mars

I Norge er vi så heldige å leve i en velferdsstat. Dette gir oss trygghet, samt mulighet til å mestre utfordrende livssituasjoner. Det er midlertid ikke alle grupper dette gjelder. Det er snart 8. mars – dagen da vi fokuserer på kvinners situasjon og rettigheter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


På årets 8. mars vil vi fokusere på situasjonen til kvinner som er i sex-industrien. Hva kan vi som samfunn gjøre for å hjelpe? Dagens rødgrønne Regjering ser på kriminalisering som en løsning. Sannheten er at mange kvinner får det verre med denne løsningen. Er dette solidaritet?

Program:
kl 16.30: Faglig foredrag om situasjonen i Bergen ved Lene Steimler fra Rk sitt prosjekt Athena. Venstre sine lokaler, st. Jacobsplass 9
kl 18.00: Demonstrasjon på Tårnplass – Fakkeltenning og appell.

Velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**