Bra Jagland!

Det var på mandagens debattmøte på Litteraturhuset i Oslo stortingspresident Thorbjørn Jagland klart advarte sine egne i AP om å la seg rive med på samme lavmåls argumenter som FrP kjører fram i islamdebatten. Bakgrunnen var Martin Kolbergs utspill om radikal islamisme.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Kåre Pettersen

Kåre Pettersen
Foto: Ulf Lund Halvorsen

Det er et svært viktig poeng Jagland trekker fram når han advarer sitt eget parti om å skape en frykt som reelt ikke er til stede i Norge. Dersom flest mulige politikere og partier spiller på ugrunnet frykt lenge nok, er vi i ferd med å hausse opp en farlig situasjon innad i vårt eget land.

– En situasjon som ikke er skapt av våre nye landsmenn, men av våre egne politikere.

Kolberg har tidligere uttalt at FrP koden skal knekkes. Med sine siste uttalelser er han dessverre på full fart opp i nøtte(kode)fatet isteden.

Kåre Pettersen
Stortingskandidat Vestfold Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**