Mamma Kvæfjord i revy

Lillian Hessen blir i kveld framstilt som lokal Mamma Mia når Kvæfjordrevyen 2009 har premiere. Den populære Venstre-ordføreren spilles av Tone Drøpping.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Asbjørn og Lillian Hessen 09

Foto: Roar Sollied

-Forskjellen mellom Meryl Streep og Lillian Hessen er “nesten” bare at vi har titulert ordføreren Mamma Kvæfjord, sier primus motor Hans Arne Haugland til Harstad Tidende, som også kan melde at revyen i år som før spilles på Sosialbygget på Trastad, som med årene er blitt et kulturhus.

Det er ikke bare musikalen Mamma Mia revylaget er innom. Kvæfjordingene har også med en ikke ukjent Frp-politiker fra Harstad med et eget drag på innvandringspolitikk. Hvem som kommer best ut av det i revyen er uvisst til etter premieren når de 24 innslagene er framført.

Bildet: Mamma Kvæfjord med mann, tidligere ordfører Asbjørn Hessen, som er lokallagsleder for Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**