Hordaland Venstre søker politisk valgkampsekretær i 50% stilling

Til valgkampen søker Hordaland Venstre politisk sekretær for perioden 1. mai og frem til valget 14. september.
Les mer om stillingen her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Naturlige oppgaver vil være medieoversikt og mediekontakt, utarbeiding av pressemeldinger og leserinnlegg for kandidatene, samt research på ulike aktuelle saker. Sekretæren må svare på henvendelser fra medlemmer/velgere som går på politiske saker. Det må i perioder også påregnes noe organisatorisk arbeid.

Søkeren bør ha erfaring med valgkamp, kunne jobbe selvstendig og være initiativrik. Søkeren må dele Venstres politiske grunnsyn og bør skaffe seg inngående kjennskap til Venstres Stortingsvalgprogram. Det må påregnes en del arbeid på ettermiddag/kveld, spesielt når det nærmer seg valget, og noe reiseaktivitet.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Anders Skoglund på telefon 55 56 66 14 elller 977 23 305

Søknad og CV sendes til Hordaland Venstre, St. Jakobsplass 9, 5008 Bergen
eller på e-post til [email protected]

Søknadsfrist: 14. april
Arbeidssted: Bergen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**