Gunvald på tinget!

Valkamputvalet i Sogn og Fjordane Venstre har starta arbeidet fram mot valet i september. Første møte vart halde på Quality Førde Hotell, torsdag 19. mars. Kjartan Almenning frå VHO er vår fadder i valkamparbeidet, og han var tilstades på møtet. Målsettinga er Gunvald på tinget!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Valkamputvalet i Sogn og Fjordane Venstre

Foto: Linda Ness Rotihaug

Biletet syner valkamputvalet, t.h. Bjørg Mikalsen, Sveinung Rotevatn, Gunvald Ludvigsen, Gunhild Berge Stang og Torbjørn Kolås (leiar av valkamputvalet) Janne Sørum er også med i valkamputvalet, men var ikkje tilstades når bildet vart tatt. Til venstre på bildet er vår fadder Kjartan Almenning.

 Kjartan Almenning er Sogn og Fjordane sin fadder i valkamparbeidet

Kjartan Almenning er Sogn og Fjordane sin fadder i valkamparbeidet

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**