Venstre arrangerer kampanje for raskere tog på Nordre 9. mai!

Trondheim – Oslo på 4 timer innen 2020! Ønsker du å reise mer miljøvennlig mellom Trondheim og Oslo? Sør-Trøndelag Venstre kjører en kampanje for å få rustet opp Dovrebanen slik at reisetida med tog mellom disse to byene kommer ned i 4 timer. Her finner du informasjon om hvordan du kan støtte kampanjen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Logo Trondheim-Oslo 4-20-20

Vi håper du vil støtte arbeidet med å redusere reisetiden med tog mellom Trondheim og Oslo til 4 timer innen 2020. Lørdag 9. mai har Sør-Trøndelag Venstre stand på Nordre der du får muligheten til å møte oss og skrive under på underskriftskampanjen vår. Aksjonen vil foregå kl. 11.00 – 15.00.

Slik kan du delta:
Meld deg inn i Facebookgruppen “Trondheim—Oslo 4-20-20”.

Signer på vårt elektroniske opprop her.

Vil du delta på aksjonene våre, ta kontakt med Guri Melby eller Lars Jølle for mer info.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**