Byrådets spill for galleriet!

– FrPs uttreden av byrådet er et eneste stort spill for galleriet, mener leder i Venstres bystyregruppe Hans-Carl Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Hans-Carl Tveit

– FrP går ut av byrådet for å blidgjøre Siv Jensen og og for å unngå at Liv Røssland og Øistein Kristoffersen blir ekskludert. Samtidig skal Høyre og KrF fortsatt styre byen med grunnlag i Bergensbyrådets politiske plattform som FrP fortsatt er en del av. Altså vil de fortsatt måtte finne støtte hos FrP i bystyret, konkluderer Tveit.

– Jeg frykter at FrP kommer til å gå inn igjen i byrådet etter at Stortinget har behandlet den nye bompengefinansieringen av Bergensprogrammet, noe som helt klart viser at dette bare er et spill for galleriet, fortsetter Tveit.

– Dette viser bare nok en gang at FrP er et uansvarlig parti som ikke er i stand til å sitte i posisjon eller å ta ansvar på vegne av felleskapet, avslutter Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**