Avfall på avveie

På Østsiden av Skagen i Vardø ligger store mengder fiskeavfall til forråtnelse. Terje Soløy i Vardø Venstre er mildt sagt fortørnet over dette, og han konstaterer at det i stor grad dreier seg om krabbeavfall og torskehoder. Det lukter død og fordervelse sier Soløy, og han vil forfølge denne saken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

fiskeavfall2

Foto: Terje Soløy

-Hvem har ansvaret for dette, og ikke minst, er det gitt tillatelse til dette, og i så fall av hvem, er noen av mange spørsmål venstremannen nå vil ha svar på. Jeg tillater meg å kalle dette for miljøkriminalitet sier Soløy, og vil ha opprydding snarest.

Terje Soløy2

Foto: Lars-Henrik Michelsen

-Området hvor dette avfallet ligger i et yndet turområde for befolkningen i Vardø, og i tillegg går det forhåpentligvis mot varmere tider, da kommer det til å bli en forferdelig lukt i området. Dersom det er snakk om ulovlig deponering, ja så må det få konsekvenser for de som har gjort det sier Terje Soløy til slutt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**