Abid Q. Raja laget egen quiz

Venstre 2. kandidat i Akershus lagde sin egen integrerings-quiz, og utfordrer Martin Kolberg til å ta den.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 - Dessuten vil jeg gjerne utfordre Martin Kolberg til å ta testen. Han har vist at han har vesentlig kunnskapshull da han uttalte seg om radikal islam, så han trenger litt øvelse i integrering. Jeg tror ikke han greier så mange spørsmål, men han kan jo lære. Målet er å gjøre Kolberg fordomsfri, sier Raja til Dagbladet.no

– Dessuten vil jeg gjerne utfordre Martin Kolberg til å ta testen. Han har vist at han har vesentlig kunnskapshull da han uttalte seg om radikal islam, så han trenger litt øvelse i integrering. Jeg tror ikke han greier så mange spørsmål, men han kan jo lære. Målet er å gjøre Kolberg fordomsfri, sier Raja til Dagbladet.no

Lagde egen quiz
– Man bør egentlig kunne svarene på alle disse spørsmålene. Det er viktig å ha en faktabasert debatt, ikke en debatt som er preget av myter, sier Raja til Dagbladet.no. Han lagde sin egen quiz etter at Thomas Hylland-Eriksens quiz ble beskylt for flere faktafeil.

Ta Rajas quiz her

Mer informasjon:
Dette bør du vite om innvandring (Dagbladet 5.5.2009)
Abid Q. Rajas kandidatside

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**