Aker-saken: – Gjemmer seg bak et fikenblad

Venstreleder Lars Sponheim er om mulig enda mindre imponert over håndteringen av Aker-saken fra statens og Sylvia Brustads side, etter at det i dag ble kjent at det var “enighet” mellom partene om at det blir en generalforsamling som regjeringen ikke har tenkt til å bruke til noe som helst.
– Denne generalforsamlingen er fikenbladet Brustad prøver å gjemme seg bak, og Brustad bak et fikenblad er ikke det peneste jeg kan tenke meg, sier Sponheim.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Lars Sponheim

Foto: Rune Kongsro

Venstres leder mener staten nå bør stikke fingeren i jorden og innrømme at slaget er tapt.

– Hele poenget med en generalforsamling er at man skal ha en reell mulighet til å mene noe. Her har man latt Røkke bestemme. Staten ved Brustad har tapt og Røkke har vunnet. Det har hele tiden vært klart at han har hatt sitt på det tørre, sier venstrelederen til Nettavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**