Vil få med fylket

Etter forslag fra Venstre krever samferdselsutvalget reisetid for Bergensbanen ned mot fire timer Bergen-Oslo innen 2020.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

tog

Det var i høringsuttalelsen “Jernbaneverkets handlingsprogram 2010 – 2019 og forslag til budsjett for 2010”, som blir vedtatt på fylkestinget neste tirsdag at Børslien fikk inn et punkt som utvalget stilte seg bak.

– Venstre fikk inn et punkt som understreker målsetningen til fylket, forteller Børslien. Punktet sier at fylkestinget ber om at det blir gjennomført tiltak som sørger for en reisetid ned mot fire timer innen 2020.

Inge Børslien

– Nå skal vi jobbe for at fylkestinget kan vedta denne innstillingen neste uke. Det er livsviktig at Hordaland kan stå samlet bak kravet, slik at vi kan påvirke regjeringen til å prioritere Bergensbanen, understreker Børslien.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**