Gudbjørgsrud tilbake i kommunestyret

Venstre-veteran Anne Line Gudbjørgsrud returnerer til kommunestyret etter nesten to års permisjon. Når kommunestyret trer sammen igjen etter sommerferien, er Gudbjørgsrud igjen å finne på Venstre-benken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Anne Line Gudbjørgsrud

Foto: Venstre

Fra 1999 til 2007 var Anne Line Gudbjørgsrud Venstres eneste representant i kommunestyret. Hun ble gjenvalgt for en ny periode i 2007 da Venstres kommunestyregruppe ble doblet, men har siden oktober 2007 vært i permisjon. I hennes sted har Terje Sørlien møtt som fast representant.

– Det skal bli godt å komme i gang igjen, kommenterer Gudbjørgsrud. Hennes første møte blir 9. september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**