Stortinget vil til bunns i overvåkingssaken

Sterke reaksjoner på at det er innledet etterforskning for å se om det har forekommet ulovlig overvåking av Statsministerens kontor og departementene. — Vi kan ikke leve med en slik mistanke, sier Venstres leder Lars Sponheim til NTB.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


– Mistanken er i seg selv som en kreftsvulst i det åpne norske demokratiet. Skaden har skjedd bare ved at det er mistanke. Den kan bare leges ved at det blir skåret ned til rent kjøtt, mener Sponheim.

— Dette kan bare etterforskningen avdekke, men Stortinget har et ansvar for å følge med. Dersom det har skjedd noe rettsstridig, er det all grunn for Stortinget til å følge opp saken, understreker Sponheim.

Les saken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**