Møt Abid Raja på togstasjonen

Venstres andrekandidat i Akershus, Abid Raja, reiser rundt for å møte buss-og togpendlere på vei til jobb. Førstkommende mandag kommer han tilbake til Lillestrøm, og senere i måneden kommer han også til Strømmen stasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Abid Q. Raja

Foto: Venstre

Hvis du har lyst til å ta en prat med Abid Raja eller rett og slett har lyst til å høre mer om Venstres satsing på kollektivtransport og andre gode grunner til at du skal stemme på Venstre og Abid Raja til høsten, kan du møte opp på følgende tidspunkter:

Lillestrøm, mandag 15. juni, kl. 07.00-08.30
Lillestrøm, fredag 26. juni, kl. 07.00-08.30
Strømmen, mandag 29. juni, kl. 07.00-08.30

Du kan også møte Abid Raja på Facebook.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**