Endelig Vinmonopol til Grorud!

Vinmonopolet kommer til Grorud senter. – Vi roper hurra! Dette er veldig positivt for næringsutviklingen på Grorud, sier Linn Beate Kaald Thoresen. Grorud Venstre har jobbet for å få Vinmonopol til bydelen siden mai 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

BU-skygger

Foto: Heidi Skjebstad, Akers Avis

– Våren 2007 påpekte vi i Akers Avis at Grorud er den eneste bydelen uten Vinmonopol, og at det faktisk bare er fem pol i hele Groruddalen. Derfor er det hyggelig at det nå kommer et utsalg på Grorud senter, sier Linn Beate Kaald Thoresen.
Vinmonpolet er i god dialog med senteret om lokaler for å etablere seg, og regner med en åpning på Grorud i løpet av dette året, skriver Akers Avis.

Vinmonopol, ja takk (januar 2008)
La oss få Vinmonopol på Grorud! (mai 2007)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**