Blogg – Storting eller Marionett-teater

Med det sterke mediafokuset på Jens og Jensen så snur debatten Stortingsvalget på hodet. I stedet for å velge et Storting med representanter fra hele landet som skal ivareta ombudsrolle og den lovgivende forsamling, så høres det ut som vi skal velge nikkedukker for Jens eller Jensen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Berit Woie Berg

Foto: Berit Woie Berg

I stedet for barnelærdommen om at regjeringen er utgått fra Stortinget, og er ansvarlig i sitt arbeid overfor den folkevalgte forsamlingen, så virker det som Stortinget nå skal utgå fra regjeringen! Det tror jeg vil bli et stort problem som undergraver tilliten til vårt demokratiske system. De vil bli et stort problem for alle partier over tid, enten vi er i posisjon eller opposisjon.

Les hele bloggen fra fylkesleder og toppkandidaten Berit Woie Berg – Klikk her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**