Storskryt til Unge Venstre

Unge Venstres nettsider er best i klassen blant samtlige partier og ungdompartier. Det viser en undersøkelse fra Helsedirektoratet (og DiFi) i forhold tiltilgjengelighet. Kristelig Folkeparti, Sosialistisk Venstreparti og Venstre er best blant partiene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Unge Venstres nettsider

Unge Venstres nettsider
Foto: Unge Venstre

– Tilgjengelighet handler om å møte brukerne på deres egne premisser. Her har de politiske partiene med sin viktige samfunnsrolle et spesielt ansvar. Derfor burde disse nettsidene vært betydelig bedre, sier Hans Christian Holte, direktør i Difi, til nettstedet Digi.no.

Senterpartiet på bunn
Selv om Venstre er blant dem som kommer best ut, er det fortsatt åtte prosent opp til Unge Venstres nivå. Dette viser Helsedirektoratet og Difis tilgjengelighetsindikator.

Unge Venstre: 74 prosent
Venstre: 66 prosent
KrF: 66 prosent
SV: 66 prosent
—–
Senterpartiet: 41 prosent

Moderne
Venstre får følgende skussmål i undersøkelsen:
"Venstre har et moderne og attraktivt nettsted. Partiet gjorde det godt i undersøkelsen for 2 år siden og gjør også godt i 2009. I likhet med flere andre partier har det imidlertid ikke vært den helt store utviklingen med hensyn til tilgjengelighet."

Om Unge Venstre sies følgende:
"UV er vinneren av årets test. UV er klart best når det gjelder tilgjengelighet."

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**