Tromsø-ordfører beklager Lillestrøm-utspill

Det tok ikke lang tid fra Boye Bjerkholt krevde unnskyldning fra Tromsø-ordfører Arild Hausberg for utspillet om at valget av Lillestrøm som EM-vertsby var “en hån mot Nord-Norge”, til beklagelsen kom. – Takk for beklagelsen, Arild. Nå må vi jobbe sammen for å få fotball-EM til Norge, sier Bjerkholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Lillestrøm Arena EM 2016

Foto: Biong arkitekter as

Det var etter at Fotballforbundet hadde pekt ut de fire norske søkerbyene for fotball-EM 2016, at Hausberg uttalte at valget av Lillestrøm var “frekt” og en “hån mot Nord-Norge”. Det fikk Bjerkholt til å reagere og kreve unnskyldning. Og i går kveld kom den.

– Det var flott gjort av han. Nå kan vi legge den episoden bak oss og jobbe videre med å få fotball-EM til Norge, avslutter Bjerkholt.

Les mer her:
– Hausberg må si unnskyld (Nordlys)
– Ville ikke fornærme Lillestrøm (Nordlys)
– Ville ikke fornærme Lillestrøm (Avisa Nordland)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**