– Virkeligheten kommer til å ramme Frp som et slag i trynet

Frp vil ha norske asylmottak i Afrika. – Jeg har ikke engang hørt et slikt forslag fra høyreeksteme partier. Skulle Frp ende opp med regjeringsmakt kommer virkeligheten til å treffe dem som et slag i trynet, sier Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 - Dette er simpelthen for dumt, sier Skei Grande.

– Dette er simpelthen for dumt, sier Skei Grande.
Foto: Caroline Roka

I VG foreslår Fremskrittspartiet at det opprettes norske asylmottak i Afrika. Frps Per-Willy Amundsen og Siv Jensen mener mottakene i Afrika må til for å møte den rekordhøye tilstrømningen av asylsøkere til Norge.

Mer enn høyreekstremt
– Dette er et godt bevis på hvorfor Venstre aldri noensinne vil danne regjerning med den gjengen. Jeg har ikke engang hørt et slikt forslag fra høyreeksteme partier. Skulle Frp ende opp med regjeringsmakt kommer virkeligheten til å treffe dem som et slag i trynet, sier Skei Grande.

– For dumt
– Dette er simpelthen for dumt. Amundsen lykkes ikke engang i å være provoserende, fordi et slikt forslag ville være helt ugjennomførbart, både rent praktisk, men også all tid det er et heftig brudd på internasjonale lover og regler som Norge har forpliktet seg til, sier Trine Skei Grande til Nettavisen.

 - Innvandringspopulismen gjer meg forbanna, seier Lars-Henrik Paarup Michelsen.

– Innvandringspopulismen gjer meg forbanna, seier Lars-Henrik Paarup Michelsen.

– Dette er et godt bevis på hvorfor Venstre aldri noensinne vil danne regjerning med den gjengen. Jeg har ikke engang hørt et slikt forslag fra høyreeksteme partier. Skulle Frp ende opp med regjeringsmakt kommer virkeligheten til å treffe dem som et slag i trynet, sier Grande.

Debatt på Liberal.no
Du kan delta i debatten.

– Få ting gjer meg så forbanna som innvandringspopulismen i norsk politikk, skriver 2. kandidat Lars-Henrik Paarup Michelsen på Liberal.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**