– Skandale om man ikke klarer å sende en fil!

– Det er pinlig at verken Skyss eller Tide klarer å sende et dokument fra én PC til en annen. At man ikke kan finne Hordalandsruter på rutebok.no er på grensen til en skandale, mener Inge Børslien, fylkestingsrepresentant for Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Inge Børslien

– Vi ønsker å stimulere til økt bruk av kollektivtransport i fylket. Vi ønsker å gjøre det enklere, billigere og raskere å ta buss, båt og tog. Da blir man litt skuffet når selv så enkle ting som ruteinformasjon ikke er tilgjengelig for dem som trenger det, understreker Børslien. Samferdselspolitikeren er også 6. kandidat på Venstres stortingsliste.

– Venstre har tidligere tatt til orde for å opprette et eget nettsted som vil inneholde ruteinformasjon for alle kollektivtransportmidler i fylket. Men at man skulle oppleve at verken Tide eller Skyss skal ha klart å sende Rutebok for Norge sin ruteinformasjon, er sjokkerende, men bør være enkelt å ordne opp i, mener Børslien.

Trolleybuss TIDE Buss

Han har i dag sendt en henvendelse til både Skyss og Tide, for å få en forklaring på hvorfor Hordaland som eneste fylke mangler på rutebok.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**