Liberal.no: Administrasjonsregjering

Gjennom snart fire år har vi hørt regjeringen skryte av hvor mye mer penger enn den forrige den har bevilget til ulike formål. Vi skal nok få høre det gjennom valgkampen også, skriver Lars Sponheim på Liberal.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Lars Sponheim

Men det enkleste en regjering kan gjøre, er jo å øke offentlige utgifter i takt med inntektene. Det er ingen politisk prestasjon. Og inntektene har vært eventyrlige de siste fire årene. Hovedsakelig på grunn av tidenes internasjonale høykonjunktur fram til finanskrisen, men også fordi næringslivet i forrige periode fikk et skatteregime det kunne leve mye bedre med.

Uenig med Lars Sponheim? Les resten av innlegget her og fortsett dialogen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**