Det er i dag vi skaper morgendagens næringsliv i Vestfold

Uttalelsen kommer fra Vestfold Venstres 1 kandidat Kåre Pettersen, som en kommentar til Abelias (NHO) rangering av Venstre som det partiet som har best kunnskapsvennlige fokuset i stortingsprogram for neste periode.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Abeliarapport

Foto: Abelia

Abelia mener Venstre er best! Rapporten fra undersøkelsen kan du lese i sin helhet her.

Abelia er NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. De har over 700 medlemsbedrifter
innen IT, telekom, undervisning, forskning og konsulenttjenester.

-"Venstre snakker om kunnskapsbasert næringsliv med troverdighet"-, sa Hilde Widerøe Wibe til Aftenposten da de presenterte en foreløpig undersøkelse i mars 2009.

Nå er har alle aprtier laget sine program for neste fire års periode og Abelia har igjen sett på partiprogrammene, og Venstre kommer best ut, også denne gangen.

Kåre Pettersen som er Vestfold Venstre sin 1.kandidat har satt kunnskap og forskning som en av sine fremste valgkampsaker.

Pettersen, som til daglig arbeiderr som markeds – og salgsdirektør i et programvareselskap, ser hver dag på sin arbeidsplass viktigheten av et høyt kunnskapsnivå. Norsk næringsliv bør ha gode muligheter i den internasjonale konkurransen dersom det satses bevisst på kunnskapsbasert næring.

Kåre_fylkesbrosjyre

“-Skal vi i fremtiden ha et sterk og konkurransetilpasset næringsliv i Vestfold må vi satse på kunnskap og utdanning. Det er i dag vi sikrer morgendagens arbeidsplasser i Vestfold” sier Kåre Pettersen.

Saken ble også omtalt 14.juli i Teknisk Ukeblad.

Se og hør Kåres uttalelse om Venstres satsing på kunnskapssamfunnet i dette innslaget.

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**